Fotótapéták

A Poszterem.hu webshop kínálatában tucatnyi faliposzter, fotótapéta kínálatát találhatod meg. Széles termérválasztékunknak köszönhetően, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a stílusodhoz leinkább illő fotótapétát. Ha valami igazán egyedire vágysz és van jó minőségű fotód, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot és Mi legyártjuk Neked egyedi fotótapétádat.

Modern fotótapéták, egyedi fotótapéta készítés

Frissítsd fel otthonod hangulatát egy különleges óriás fali poszterrel, fotótapétával! Vlies és vinyl felületű fotótapéták a legújabb trendekből. Válogass több száz modern minta közül!

Találd meg a személyiségedhez leginkább illő designt. A modern fotótapétáktól a vintage hangulatú poszterekig.

Egyedi fotótapéta gyártás, vlies fotótapéták, órás fali poszterek a poszterem.hu webáruház kínálatában a legkülönbféle stílusokban:

 • Art Deco
 • Retro
 • Skandináv
 • Vintage
 • Modern
 • Romantikus
 • Klasszikus
 • High-tech
 • Glamour
 • Természetábrázoló
 • Loft
 • Orientális
 • Gyermekeknek szóló

Fotótapéták trendek 2022

Ha megemlítjük manapság a fotótapéta szót valakinek nagy valószínűséggel még a 80 -as évek panel lakásaiban felelhető erdei vagy pálmafás fotótapéták jutnak majd eszébe. Azonban manapság a nyomdaipari technológiának és a designerek fantáziájának köszönhetően ezek a fotótapéták vagy fali poszterek már köszönőviszonyban sincsenek elődiekkel. Míg régebben a választék néhány mintából ált addigra napjainkban a választék szinte végtelen. 

 

2022 -ben már nem csak mintákról beszélhetünk, hanem stílusokra bontva is válogathatunk a fotótapéták közül. Ilyen közkedvelt stílusok a loft, modern, art deco, romantikus és amiről nem szabad megfeledkeznünk a gyerek fotótapéták. 2022 -ben a fotótapéták mintázatának egyik meghatározó irányzata a trópusi, dzsungel és skandináv jellegű minták.

Az egyik legnagyobb változás a fotótapétákkal kapcsolatban még a hordozóanyag amire készülnek. Anno a gyártók még csak az úgynevezett blue back papírt használták, addig 2022 -ben már a legjellemzőbb anyag a vlies. Egy felhasználó számára a legfontosabb különbség, hogy mindenféle szakértelem nélkül felhelyezhetőek ezek a poszterek. Itt nincs szükség a részek egymást átfedő illesztésére, csak szimplán a falat megkenve a ragasztóval egymáshoz szorosan illesztve rakjuk fel. Másik talán kiemelten fontos előnye a vlies fotótapétának hogy páraáteresztő így párásabb helyiségekbe is ajánlott. Említést érdemelnek még az úgynevezett vinyl felületű fotótapéták. Ezeknek a posztereknek a legfontosabb tulajdonsága, hogy felületük mosható, kifejezetten páraálló, így az ilyen fotótapétákat akár fürdőszobába is javasoljuk. Ugyanakkor fontos, hogy közvetlen víz nem érheti.

Ha pedig előre szaladunk az időben a 2022 -es trendek fotótapétái minden bizonnyal a kör alakú fotótapéták lesznek. Formaviláguknak köszönhetően elhozzák a modernitást otthonunkba.

Egy másik szembetűnő irányzat 2021 -ben és biztosak lehetünk benne, hogy 2022 -ben ez csak erősödni fog azok a fekete fehér fotótapéták. Az egyre trendibb loft enteriőröket ezek a poszterek kifejezetten erősíteni tudják. Ahogy a többi mintánál így ezeknél a fekete fehér fotótapétáknál sincs a választékban hiány. A high-tech mintáktól a trópusi hangulatig megtalálható az összes irányzat. Egy ilyen poszternél viszont kiemelten fontos figyelembe venni a helyiség hangulatát, mivel vagy ráerősít vagy nagyon el tud vinni más irányba.

 

Találd meg és rendelt meg a személyiségedhez leginkább illő fali posztert, fotótapétát akár 5 munkanapos kiszállítással!